Restoran
Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.
kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka
Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.
Ilmaveere menüü
Meie siin armastame maitsvat toitu, head jooki ja veel paremat seltskonda. Kõike siin
majas teeme armastuse ja suure pühendumusega ja loodame tükikene endast ka sinuni
tuua.
3-käiguline menüü 40 eurot
5-käiguline menüü 64 eurot
3 KÄIKU
TRÜHVLI- KANAMAKSA KREEM
sibula-punasesõstra moos/ krõbe sibul
GRILLITUD PARDIRIND
võine kõrvitsakreem/ kirsi-punaveinikaste
ASTELPAJUKREEM
marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps
3 KÄIKU (TAIMETOIDU MENÜÜ)
KÜPSETATUD MUNATAIM
granaatõun/ focaccia
SUITSUNE MAAPIRN
Kolotsi sinihallitusjuustuvaht/ marineeritud arooniad
ASTELPAJUKREEM
marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps
5 KÄIKU
TRÜHVLI- KANAMAKSA KREEM
sibula-punasesõstra moos/ krõbe sibul
KATAIFI KREVETID
kooriklooma kaste/ jalapenoõli
SUITSUNE MAAPIRN
Kolotsi sinihallitusjuustuvaht/ marineeritud arooniad
GRILLITUD PARDIRIND
võine kõrvitsakreem/ kirsi-punaveinikaste
ASTELPAJUKREEM
marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps
LASTEMENÜÜ
PRAEKALA
7€krõbe kartul/ värske salat/ majoneesi kaste
Grillitud kanakints
7€krõbe kartul/ värske salat/ majoneesi kaste
Maja Jäätis
3€"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"
Merino Lastik – Executive Chef