Restoran
Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.
kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka
Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.
Avatud
- Kolmapäev 12:00-22.00
- Neljapäev 12:00-22:00
- Reede 12:00-23:00
- Laupäev 12:00-23:00
- Pühapäev 12:00-17:00
Ilmaveere NÄIDISmenüü
5-käiguline MAITSErännak / 5-course voyage
Usume ise, et vinget toiduelamust on väga raske ühte konkreetsesse toitu kokku panna, selleks oleme loonud Ilmaveere maitserännaku läbi viie erineva käigu. Lühem läbilõige meie menüüst, koos pisikeste üllatustega.
Viime sind teekonnale, kus koged erinevaid maitseid, tekstuure ja tehnikaid. Samuti läbi erinevate käikudele jutustame sulle meie lugu tooraine maksimaalsest kasutusest
We believe that it's very difficult to capture an amazing food experience in just one specific dish. That's why we've created the Ilmaveere tasting journey through five different courses. It's a shorter cross-section of our menu, complete with little surprises.
We will take you on a journey where you will experience different flavors, textures, and techniques. Through the various courses, we will also tell you our story of maximizing the use of ingredients.
Vegan menüü/ vegan menu 52€
Loomne menüü/ traditional menu 59€
Valik meie A la carte menüüst / short version of our a la carte menu
KURK / CUCUMBER (V)
10€marineeritud kurk/ jogurt/ äkiline kurk/ tillitolm/mandel/ roheline melon/ basiilik
pickled cucumber/ yogurt/ spicy cucumber/ dill dust/ almond/
green melon/ basil
TOMAT / TOMATO (V)
10€värvilised tomatid/ sidrunaloisia/ tomati leem/ õhitud tatar
colorful tomatoes/ lemon verbena/ tomato broth/ puffed buckwheat
FORELL / TROUT
12€tsitrusega soolatud forell/marineeritud rabarber/ ürdi lumi/ wasabi/ marineeritud sinepiseemned
citrus-cured trout/ pickled rhubarb/ herb snow/ wasabi/ pickled mustard seeds
VEIS / BEEF
14€veise välisfilee tartar/ marineeritud sibul/ suitsu majonees/ spargel
beef sirloin tartare/ pickled onion/ smoked mayonnaise / asparagus
KARTUL / POTATO (V)
15€kihiline kartul/ trühvlivaht/ kartulikoore puru
layered potatoes/ truffle foam/ potato peel crumbs
LEST / FLOUNDER
16€heina- sinimerekarbi kaste/ ürdiõli / pruuni võiga küpsetatud lest/ grillitud kapsas hay-blue mussel sauce/ herb oil/ brown butter baked flounder/ grilled cabbage
HIRV / DEER
19€grillitud hirvefilee/ veini- foie gras kaste/ röstitud pastinaagi kreem/ soolatud mustsõstrad
grilled deer fillet/ wine foie gras sauce/ roasted parsnip cream/ salted black currants
LÕPETUSEKS/ TO FINISH
SUVI / SUMMER (V)
8€angervaksa jäätis/ suvised marjad/ šokolaadi kook
meadowsweet ice cream/ seasonal berries/ chocolate cake
KARDEMON / CARDAMOM (V)
8€kardemoni-yuzu panna cotta/ kohvisiirup/ pisataatsia pralinee
cardamom-yuzu panna cotta/ coffee syrup/ pistachio praline
JUUSTUDEGUST / CHEESES
15€Andre Farmi juustud/ Kolotsi talu juustud
Andre Farm cheeses/ Kolotsi Farm cheeses
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"
Merino Lastik – Executive Chef