Restoran
Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.
kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka
Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.
Avatud
- Reede 17:00-23:00
-
Laupäev 10:00-16:00
brunch -
Laupäev 17:00-23:00
õhtusöök -
Pühapäev 10:00-17:00
brunch
Ilmaveere SÜGISmenüü
Meie sügismenüü sai inspiratsiooni
meie suvehooaja maitserännaku
menüüst, kus paarikesed toite
tihtipeale jagasid. Seega oleme loonud
kõik road just sama põhimõttega, et
neid saaks jagada. On olnud imeline
näha, kuidas laual olev toit
meid ühendab…
KÜLMAD ROAD
Peet (V)
12€marineeritud peet/ pistaatsia aioli/ konjaki kaste/ pistaatsia
KAMMKARBI CRUDO
16€õun/ tšilli-tsitruse dressing/ veriapelsin
VINNUTATUD PART
14€vinnutatud pardirind/ yuzu pirn/ käsitööjogurt/ salatilehed
SOOJAD ROAD
KARTUL 2.0
14€hasselback kartul/ suitsune hapukoor/ kalamari/ jalapeño/ till/ marineeritud sibul
BROKKOLI (V)
16€grillitud brokkoli/ soolasidruni-wasabi emulsioon/ röstitud pähklid/ õhitud tatar
KANALEEM
10€kana südamepuljong/ röstitud kanapuljong/ mets
KOHA
22€võis praetud koha/ kukeseene risotto/ Andre Farmi juust/ õunasiidrikaste
VEIS
28€grillitud veis/ piprakaste/ röstitud juurikad/ persilade/ murulauk
LÕPETUSEKS/ TO FINISH
SEGADUS (V)
10€suvikõrvitsabrownie/ misokaramell/ juustukreem/ šokolaadi ganache/kaera crumble/ pohl
JUUSTUDEGUST
15€Andre FarmI juustud/ Kolotsi talu juustud/ marjamoos
MAJA JÄÄTISEVALIK
3€1 pall
LASTELE
6€
Praetud koha, kartuliääred, tomati-kurgi salat, hapukoorekaste
JUUSTUDEGUST
6€Kanapuljong, köögiviljad, frikadellid
BRUNCH
PUUVILJA-TOMATISALAT (V)
10€tšilli dressing/ piparmünt/ tomat/ ploom/ nektariin/ pistaatsia/ ricotta
SUFLEE OMLETT
10€trühvlijuust/ kukeseened/ peekon/ punane sibul/ trühvlimajonees
KARTUL & SUITS
13€külmsuitsuforell/ kartulipannkook/ suitsune hapukoor/ marineeritud redis
POŠEERITUD MUNAD
11€2x muna/ Hollandi vaht/ tšilliõli/ krõbe peekonipuru/ aiaroheline
BBQ RIBI
16€Romesco kaste/ suitsuahjuribi/ rasvas küpsetatud kartul
MAGUS BANAAN
9€banaanileib/ banaanikoore-karamellivaht/ jäätis
VÄRSKE SAIAKE
4€Iga nädal muutuv - küsi teenindajalt
ILMAVEERE MÜSLI
7€pähklimüsli/ jogurt
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"
Merino Lastik – Executive Chef