toit mis ka toit on

Restoran

Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.

puhas ja hea

kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka

Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.


Avatud
  • Kolmapäev 12:00-22.00
  • Neljapäev 12:00-22:00
  • Reede 12:00-23:00
  • Laupäev 12:00-23:00
  • Pühapäev 12:00-17:00
Lisainfo

+372 5881 8839

püüame alati pakkuda midagi uut, seetõttu ärge pange pahaks kui kohale saabudes on menüü sõltuvalt värskest toorainest samuti värske ja veidi isemoodi

Ilmaveere NÄIDISmenüü

5-käiguline MAITSErännak / 5-course voyage

Usume ise, et vinget toiduelamust on väga raske ühte konkreetsesse toitu kokku panna, selleks oleme loonud Ilmaveere maitserännaku läbi viie erineva käigu. Lühem läbilõige meie menüüst, koos pisikeste üllatustega.

Viime sind teekonnale, kus koged erinevaid maitseid, tekstuure ja tehnikaid. Samuti läbi erinevate käikudele jutustame sulle meie lugu tooraine maksimaalsest kasutusest

We believe that it's very difficult to capture an amazing food experience in just one specific dish. That's why we've created the Ilmaveere tasting journey through five different courses. It's a shorter cross-section of our menu, complete with little surprises.

We will take you on a journey where you will experience different flavors, textures, and techniques. Through the various courses, we will also tell you our story of maximizing the use of ingredients.

Vegan menüü/ vegan menu 52€
Loomne menüü/ traditional menu 59€

Valik meie A la carte menüüst / short version of our a la carte menu
KURK / CUCUMBER (V)
10€

marineeritud kurk/ jogurt/ äkiline kurk/ tillitolm/mandel/ roheline melon/ basiilik
pickled cucumber/ yogurt/ spicy cucumber/ dill dust/ almond/ green melon/ basil

TOMAT / TOMATO (V)
10€

värvilised tomatid/ sidrunaloisia/ tomati leem/ õhitud tatar
colorful tomatoes/ lemon verbena/ tomato broth/ puffed buckwheat

FORELL / TROUT
12€

tsitrusega soolatud forell/marineeritud rabarber/ ürdi lumi/ wasabi/ marineeritud sinepiseemned
citrus-cured trout/ pickled rhubarb/ herb snow/ wasabi/ pickled mustard seeds

VEIS / BEEF
14€

veise välisfilee tartar/ marineeritud sibul/ suitsu majonees/ spargel
beef sirloin tartare/ pickled onion/ smoked mayonnaise / asparagus

KARTUL / POTATO (V)
15€

kihiline kartul/ trühvlivaht/ kartulikoore puru
layered potatoes/ truffle foam/ potato peel crumbs

LEST / FLOUNDER
16€

heina- sinimerekarbi kaste/ ürdiõli / pruuni võiga küpsetatud lest/ grillitud kapsas
hay-blue mussel sauce/ herb oil/ brown butter baked flounder/ grilled cabbage

HIRV / DEER
19€

grillitud hirvefilee/ veini- foie gras kaste/ röstitud pastinaagi kreem/ soolatud mustsõstrad
grilled deer fillet/ wine foie gras sauce/ roasted parsnip cream/ salted black currants

LÕPETUSEKS/ TO FINISH
SUVI / SUMMER (V)
8€

angervaksa jäätis/ suvised marjad/ šokolaadi kook
meadowsweet ice cream/ seasonal berries/ chocolate cake

KARDEMON / CARDAMOM (V)
8€

kardemoni-yuzu panna cotta/ kohvisiirup/ pisataatsia pralinee
cardamom-yuzu panna cotta/ coffee syrup/ pistachio praline

JUUSTUDEGUST / CHEESES
15€

Andre Farmi juustud/ Kolotsi talu juustud
Andre Farm cheeses/ Kolotsi Farm cheeses

kohtumine kokaga
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"

Merino Lastik – Executive Chef

Close