toit mis ka toit on

Restoran

Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.

puhas ja hea

kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka

Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.


Avatud
  • Reede 17:00-23:00
  • Laupäev 12:00-23:00
  • Pühapäev 12:00-17:00
Lisainfo

+372 58818839 R-P

püüame alati pakkuda midagi uut, seetõttu ärge pange pahaks kui kohale saabudes on menüü sõltuvalt värskest toorainest samuti värske ja veidi isemoodi

Ilmaveere menüü

Meie siin armastame maitsvat toitu, head jooki ja veel paremat seltskonda. Kõike siin
majas teeme armastuse ja suure pühendumusega ja loodame tükikene endast ka sinuni
tuua.
3-käiguline menüü 40 eurot
5-käiguline menüü 64 eurot

3 KÄIKU

TRÜHVLI- KANAMAKSA KREEM

sibula-punasesõstra moos/ krõbe sibul

GRILLITUD PARDIRIND

võine kõrvitsakreem/ kirsi-punaveinikaste

ASTELPAJUKREEM

marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps

3 KÄIKU (TAIMETOIDU MENÜÜ)

KÜPSETATUD MUNATAIM

granaatõun/ focaccia

SUITSUNE MAAPIRN

Kolotsi sinihallitusjuustuvaht/ marineeritud arooniad

ASTELPAJUKREEM

marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps

5 KÄIKU

TRÜHVLI- KANAMAKSA KREEM

sibula-punasesõstra moos/ krõbe sibul

KATAIFI KREVETID

kooriklooma kaste/ jalapenoõli

SUITSUNE MAAPIRN

Kolotsi sinihallitusjuustuvaht/ marineeritud arooniad

GRILLITUD PARDIRIND

võine kõrvitsakreem/ kirsi-punaveinikaste

ASTELPAJUKREEM

marineeritud astelpaju/ astelpajukrõps

LASTEMENÜÜ

PRAEKALA
7€

krõbe kartul/ värske salat/ majoneesi kaste

Grillitud kanakints
7€

krõbe kartul/ värske salat/ majoneesi kaste

Maja Jäätis
3€
kohtumine kokaga
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"

Merino Lastik – Executive Chef

Close