toit mis ka toit on

Restoran

Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.

puhas ja hea

kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka

Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.


Avatud

Ilmaveere avamisajad muutuvad! Alates septembrist on restoran avatud R-P.

  • Reede 17:00-23:00
  • Laupäev 12:00-23:00
  • Pühapäev 12:00-18:00
Lisainfo

+372 58818839 R-P

püüame alati pakkuda midagi uut, seetõttu ärge pange pahaks kui kohale saabudes on menüü sõltuvalt värskest toorainest samuti värske ja veidi isemoodi

Ilmaveere MAITSERÄNNAK

Viis käiku, viis üllatust. Meie köögist sünnivad maitsed, kus looming ja zero waste põhimõtted käivad käsikäes.

Eridieetide korral võib menüü ülesehitus ja käikude arv muutuda. 
68 eurot külaline

ILMAVEERE À LA CARTE

G, L – ei sisalda gluteeni ja/või laktoosi

AMPSUD

Rukkileib
3€

Kartulisai, või, soolahelbed

Õhikud
8€

kohvipaks/ juust

Andre Farmi & Kolotsi talu juustud
10€

ALUSTUSEKS

NUIKAPSAS
13€

suitsukala/ ebaküdooniamahl/ till
G*L*

KÕRVITS
11€

pesto/ Viinamärdi stracciatella/ balsamico
G*

RÄIM
12€

leib/ mädarõigas/ peet
L*

ROOSU TALU LAMMAS
15€

pastataigen/ ricotta/ sulajuust

JÄTK

VÕRUMAA SEENED
17€

odrakruup/ trühvlipasta/ Andre Farmi juust
G* L*

JÄRVEOTSA VUTT
21€

pastinaak/ poolik punane vein/ ürdid
G*L*

KOHA või HAUG
19€

kartul/ karulauk/ või/ murulauk
G*

HIRV
25€

tume õlu/ Ilmaveere sibul/ suits/ juurseller
L*

LÕPETUSEKS

PEET
10€

suvikõrvits/ šokolaad/ kardemon/ kookospiim
L*

KOHVIPAKS
10€

saiapuru/ vanilje/ vahukoor

LASTEMENÜÜ

Grillitud kanakints
7€

hapukoore-majoneesi kaste / kartul / värske salat

LASTE KALA
7€

hapukoore-majoneesi kaste / kartul / värske salat

JÄÄTISEVALIK
3€

1x knell

kohtumine kokaga
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"

Merino Lastik – Executive Chef

PARKIMINE

Parkimisvõimalus on Ilmaveere restorani ees olevas parklas. Hotelli peauksest on sissepääs tagatud nii ratastooli kui lapsevankriga. Lapsevankrite hoiustustamine on võimalik hotelli fuajees.

Close
Ilmaveere
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.