toit mis ka toit on

Restoran

Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.

puhas ja hea

kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka

Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.


Avatud
  • Reede 17:00-23:00
  • Laupäev 10:00-16:00
    brunch
  • Laupäev 17:00-23:00
    õhtusöök
  • Pühapäev 10:00-17:00
    brunch
Lisainfo

+372 58818839 R-P

püüame alati pakkuda midagi uut, seetõttu ärge pange pahaks kui kohale saabudes on menüü sõltuvalt värskest toorainest samuti värske ja veidi isemoodi

Ilmaveere Jõulumenüü

Meie siin armastame maitsvat toitu, head jooki ja veel paremat seltskonda. Kõike siin
majas teeme armastuse ja suure pühendumusega ja loodame tükikene endast ka sinuni
tuua.
Kogu detsembrikuu jooksul serveerime teile meie Ilmaveere Jõulust Elamust, kus
esikohal on jõuluselt omased toorained. Soovime luua keskkonna, kus külalisena
tunneksid end soojalt ja hubaselt ning saaksid lähedastega ühise laua taga nautida
meie juures veedetud aega.

ILMAVEERE JÕULUNE ELAMUS
KANAMAKSA- TRÜHVLIKREEM

sibula- pohlamoos/ krõbe sibul/ murulauk

GRILLITUD PARDIRIND

höögveini- kirsi kaste/ röstitud kõrvitsakreem

PIKALT KÜPSENUD SEAKÜLG

punane praekapsas/ tumeda õlle kaste

MANDARIINI VAHT

piparkoogijäätis/ popcorni puru

Menüü 54 €

Sobitatud veinivalik 28 €

BRUNCH

PUUVILJA-TOMATISALAT (V)
10€

tšilli dressing/ piparmünt/ tomat/ ploom/ nektariin/ pistaatsia/ ricotta

SUFLEE OMLETT
10€

trühvlijuust/ kukeseened/ peekon/ punane sibul/ trühvlimajonees

KARTUL & SUITS
13€

külmsuitsuforell/ kartulipannkook/ suitsune hapukoor/ marineeritud redis

POŠEERITUD MUNAD
11€

2x muna/ Hollandi vaht/ tšilliõli/ krõbe peekonipuru/ aiaroheline

BBQ RIBI
16€

Romesco kaste/ suitsuahjuribi/ rasvas küpsetatud kartul

MAGUS BANAAN
9€

banaanileib/ banaanikoore-karamellivaht/ jäätis

VÄRSKE SAIAKE
4€

Iga nädal muutuv - küsi teenindajalt

ILMAVEERE MÜSLI
7€

pähklimüsli/ jogurt

kohtumine kokaga
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"

Merino Lastik – Executive Chef

Close