toit mis ka toit on

Restoran

Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.

puhas ja hea

kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka

Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.


Avatud
  • Reede 17:00-23:00
  • Laupäev 10:00-16:00
    brunch
  • Laupäev 17:00-23:00
    õhtusöök
  • Pühapäev 10:00-17:00
    brunch
Lisainfo

+372 58818839 R-P

püüame alati pakkuda midagi uut, seetõttu ärge pange pahaks kui kohale saabudes on menüü sõltuvalt värskest toorainest samuti värske ja veidi isemoodi

Ilmaveere SÜGISmenüü

Meie sügismenüü sai inspiratsiooni
meie suvehooaja maitserännaku
menüüst, kus paarikesed toite
tihtipeale jagasid. Seega oleme loonud
kõik road just sama põhimõttega, et
neid saaks jagada. On olnud imeline
näha, kuidas laual olev toit
meid ühendab…

KÜLMAD ROAD
Peet (V)
12€

marineeritud peet/ pistaatsia aioli/ konjaki kaste/ pistaatsia

KAMMKARBI CRUDO
16€

õun/ tšilli-tsitruse dressing/ veriapelsin

VINNUTATUD PART
14€

vinnutatud pardirind/ yuzu pirn/ käsitööjogurt/ salatilehed

SOOJAD ROAD
KARTUL 2.0
14€

hasselback kartul/ suitsune hapukoor/ kalamari/ jalapeño/ till/ marineeritud sibul

BROKKOLI (V)
16€

grillitud brokkoli/ soolasidruni-wasabi emulsioon/ röstitud pähklid/ õhitud tatar

KANALEEM
10€

kana südamepuljong/ röstitud kanapuljong/ mets

KOHA
22€

võis praetud koha/ kukeseene risotto/ Andre Farmi juust/ õunasiidrikaste

VEIS
28€

grillitud veis/ piprakaste/ röstitud juurikad/ persilade/ murulauk

LÕPETUSEKS/ TO FINISH
SEGADUS (V)
10€

suvikõrvitsabrownie/ misokaramell/ juustukreem/ šokolaadi ganache/kaera crumble/ pohl

JUUSTUDEGUST
15€

Andre FarmI juustud/ Kolotsi talu juustud/ marjamoos

MAJA JÄÄTISEVALIK
3€

1 pall

LASTELE
6€

Praetud koha, kartuliääred, tomati-kurgi salat, hapukoorekaste

JUUSTUDEGUST
6€

Kanapuljong, köögiviljad, frikadellid

BRUNCH

PUUVILJA-TOMATISALAT (V)
10€

tšilli dressing/ piparmünt/ tomat/ ploom/ nektariin/ pistaatsia/ ricotta

SUFLEE OMLETT
10€

trühvlijuust/ kukeseened/ peekon/ punane sibul/ trühvlimajonees

KARTUL & SUITS
13€

külmsuitsuforell/ kartulipannkook/ suitsune hapukoor/ marineeritud redis

POŠEERITUD MUNAD
11€

2x muna/ Hollandi vaht/ tšilliõli/ krõbe peekonipuru/ aiaroheline

BBQ RIBI
16€

Romesco kaste/ suitsuahjuribi/ rasvas küpsetatud kartul

MAGUS BANAAN
9€

banaanileib/ banaanikoore-karamellivaht/ jäätis

VÄRSKE SAIAKE
4€

Iga nädal muutuv - küsi teenindajalt

ILMAVEERE MÜSLI
7€

pähklimüsli/ jogurt

kohtumine kokaga
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"

Merino Lastik – Executive Chef

Close