Restoran
Kvaliteetne tooraine, särtsakas peakokk ja õdus atmosfäär.
kes meie sööke PROOVIB see juurde soovib, päriselt ka
Toit on tervise alustala ja me suhtume sellesse südamega. Ilmaveere peakokk Merino Lastik loob võimsaid maitseelamusi väärtustades kohalikku toorainet lõpuni välja. Meie restoran töötab nulljäätmete põhimõttel ning austab ja kasutab iga koostisosa täielikult jättes seeläbi endast maha võimalikult väikse jalajälje. Ja mis tõesti üle jääb, läheb meie toredatele kanadele.
Avatud
- Reede 17:00-23:00
-
Laupäev 10:00-16:00
brunch -
Laupäev 17:00-23:00
õhtusöök -
Pühapäev 10:00-17:00
brunch
+372 58818839 R-P
Ilmaveere Jõulumenüü
Meie siin armastame maitsvat toitu, head jooki ja veel paremat seltskonda. Kõike siin
majas teeme armastuse ja suure pühendumusega ja loodame tükikene endast ka sinuni
tuua.
Kogu detsembrikuu jooksul serveerime teile meie Ilmaveere Jõulust Elamust, kus
esikohal on jõuluselt omased toorained. Soovime luua keskkonna, kus külalisena
tunneksid end soojalt ja hubaselt ning saaksid lähedastega ühise laua taga nautida
meie juures veedetud aega.
ILMAVEERE JÕULUNE ELAMUS
KANAMAKSA- TRÜHVLIKREEM
sibula- pohlamoos/ krõbe sibul/ murulauk
GRILLITUD PARDIRIND
höögveini- kirsi kaste/ röstitud kõrvitsakreem
PIKALT KÜPSENUD SEAKÜLG
punane praekapsas/ tumeda õlle kaste
MANDARIINI VAHT
piparkoogijäätis/ popcorni puru
Menüü 54 €
Sobitatud veinivalik 28 €
BRUNCH
PUUVILJA-TOMATISALAT (V)
10€tšilli dressing/ piparmünt/ tomat/ ploom/ nektariin/ pistaatsia/ ricotta
SUFLEE OMLETT
10€trühvlijuust/ kukeseened/ peekon/ punane sibul/ trühvlimajonees
KARTUL & SUITS
13€külmsuitsuforell/ kartulipannkook/ suitsune hapukoor/ marineeritud redis
POŠEERITUD MUNAD
11€2x muna/ Hollandi vaht/ tšilliõli/ krõbe peekonipuru/ aiaroheline
BBQ RIBI
16€Romesco kaste/ suitsuahjuribi/ rasvas küpsetatud kartul
MAGUS BANAAN
9€banaanileib/ banaanikoore-karamellivaht/ jäätis
VÄRSKE SAIAKE
4€Iga nädal muutuv - küsi teenindajalt
ILMAVEERE MÜSLI
7€pähklimüsli/ jogurt
"Olen igal aastal võtnud eesmärgiks ühe kindla teema, millega sügavamalt tegeleda. Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks toorainet maksimaalset ära kasutada, et vähendada toidu raiskamist"
Merino Lastik – Executive Chef