Üks kaunis õhtu Ilmaveerel

16. märts 2024
Scroll Down

Säravad inimesed, head sõbrad, toidunauding nii kõhule kui silmale, vahetud jutud ja kõrva paitavad lood esinejatelt ning uni, mis maitseb sama hästi, kui Ilmaveere peakokk Merino tehtud söök. Kui tundub ahvatlev, siis järgmine sedalaadi sündmus toimub Ilmaveere restoranis juba järgmisel nädalavahetusel, 23. märtsil algusega kell 17.00.

Aprillikuu jätame seekord maitserännakute osas vahele, sest valmistume hoolega maikuu alguses toimuvaks avamiseks.

Ilmaveere pererahvas külaliste ootel.

5-käiguline maitserännak “Kevad südames” võimaldab valida kahe menüü vahel (mereannid või taimetoidumenüü) ning kevadest inspireeritud lugusid Ilmaveerelt räägivad ja laulavad perenaine ja peremees, Lenna ja Lauri. Õhtusöögi hinnad algavad 70 eurost ning menüüd, majutuse lisainfo ning õhtusöögi piletit leiate Fienta.ee lehelt.

Close