Valentinipäev Ilmaveerel

14. veebr. 2024
Scroll Down

Tänane valentinipäev oli tõeliselt kaunis siin Setomaal. Peale kahepäevast jäävihma paistis päeval päike ja sinine taevas valgete pilvedega rõõmustas silma. See pani mõtlema eriliste hetkede peale elus. Need hetked kui tunned, et oled kohal ja kõik loksub paika. See tunne võib tekkida kohates õiget inimest või jõudes õigesse punkti. Nii me armusime ka Setomaasse.
Siin on energia, mida polnud kogenud kusagil mujal Eestis. See ära tundmine, et vot just see on meie koht. Eestimaal on palju ägedaid paikasid – Hiiumaa tuulised rannad, Peipsi-ääre sibulakülad, Pärnumaa põlislaaned, Raplamaa rabad… Aga meie jaoks sai selleks kohaks Setomaa.
Loodetavasti teil on olnud täna imeline päev koos oma eriliste inimestega ja erilistes paikades.

Maagiline Veebruarine Ilmaveere

Juhul kui soovid kedagi üllatada, siis varsti terendab kalendris veel üks eriline päev – Eesti Vabariigi sünnipäev. Sel puhul kutsume teid päev varem, 23. veebruaril endale külla siia Ilmaveerele, et jagada neid tähenduslikke lugusid Eestimaast, Setomaast ja ära tundmisest.
Olge hoitud, kallid sõbrad, ja kohtumiseni Ilmaveerel!

Close